zzxx

Der kan være mange forbehold ved at starte på at lave ændringer ved sin krop, det kan være du gerne vil have større bryster, men tøver, fordi du tænker på de mennesker der efterhånden har været en del af på tv, som er kommet galt af sted med sådanne operationer, det kan også være du er bekymret over hvad dine venner eller familie vil sige til det, og din øvrige omverden.

Et skånsomt indgreb

En af de mest skånsomme og naturlige indgreb er brystforstørrelse med eget fedt, som laves ved at der tages fedt fra en anden del af kroppen og op til brysterne, og det er ikke overraskende blevet en mere populær form for brystforstørrelse, i og med at det ikke indebærer at der føres et implantat ind i kroppen, og dermed ikke nogen risiko for at et fremmedlegeme inde i kroppen går i stykker eller bliver frastødt af kroppen.

Indgrebet kan laves både i lokalbedøvelse og i fuld bedøvelse, hvor fedtet suges ud med en tynd kanyle for at fedtet ikke går til grunde undervejs.

En mere naturlig metode der er til at betale

Der er ingen tvivl om at den mere naturlige metode at foretage indgrebet på gør at det på den ene side bliver nemmere at komme sig efter, og på den anden side at det færdige resultat alt andet lige bliver pænere.

Herudover vil resultatet holde på både den korte og den lange bane, og dermed give et pænere resultat både her og nu og på den lange bane.

Sådan som tingene står lige nu og her skal du regne med en pris omkring 40.000 for brystforstørrelse med eget fedt, som kan formodes at være succesfuld, men skulle der være behov for endnu et indgreb – så koster den anden gang 30.000.

Hvis du beslutter dig for at det er en god idé at få foretaget indgrebet, så er der faktisk også mulighed for at du kan få det finansieret, fordi det kan være så vigtigt for dig at få det lavet rimelig hurtigt, og du ved at kunne betale et mindre beløb hver måned ikke skal knække nakken økonomisk.

Det er samtidig vigtigt at fastslå at operationerne forestås af specialister med lang erfaring i indgrebene, og at følge op på dem efterfølgende, så du skal ikke være bekymret for at du render ind i folk der ikke ved hvad de gør.