zzxx

Undertøj er noget, som alle mennesker går i, og som få alligevel snakker om. Hvorfor gør vi ikke det? Undertøj er helt normalt, og det er med til at dække dele af vores krop, som er helt naturlige, og som også kræver komfort. Ved du, hvordan du køber det bedste undertøj til din krop?

Kvinde i sort dragt

Din komfort

Din komfort er super vigtig; også når det handler om undertøj. Alligevel er der mange mennesker, der køber det første, det bedste, fordi det føles som noget, der bare skal overstås. Men det kan være en god idé at vælge lidt mere forsigtigt. Huden, som undertøjet dækker, er ofte mere sensitiv end resten af huden på kroppen, og det betyder, at man skal gå op i de materialer, undertøjet er lavet i. Her er bomuld ofte den bedste idé, og det er endnu bedre, hvis man vælger økologisk bomuld.

Hverdagens luksus

Derudover skal du gå op i dit undertøj, fordi det er noget, der faktisk kan bringe dig glæde i din hverdag. Det kan handle om, hvordan det ser ud, og hvordan det føles at have på. Undertøj kan gøres til en del af hverdagens luksus, og dit valg af undertøj kan fortælle noget om dig, på samme måde som dit valg af almindeligt tøj kan. Det er helt op til dig om du vil gå i store undertrøjer eller med frækt undertøj; det skal bare være noget, du kan finde komfort og glæde i.

Kvinde i hvidt undertøj

Det er ikke pinligt

Det er ikke pinligt at købe undertøj. Ekspedienter i tøj- og undertøjsbutikker er vant til det, og andre mennesker er for optagede at det, de selv skal have, til at tænke over at du køber undertøj. Undertøj er noget, man har brug for, og det er en stor hjælp i hverdagen. Det er intet at skamme sig over!