zzxx

Er du som mand bange for at komme i kontakt med din feminine side? Er du bange for, hvad folk omkring dig tænker? Rigtig mange mænd har en lidt blødere side, hvor man går op i, hvad man har på, og hvordan man ser ud.  Det er der flere og flere mænd, som er begyndt på helt uden at tænke over, hvad andre tænker og synes. Det er en befrielse for de fleste mænd at få lov til at udtrykke sig, som de nu har lyst til. Heldigvis lever vi også i en tid, hvor det er socialt acceptabelt at være lige præcis den, man har lyst til at være. Og det bedste er, at kvinder elsker en mand, som tør at stå ved sig selv og hviler i sin seksualitet.

 

Herenschoen

Du kan starte ved det små

Hvis du her i starten gerne vil være lidt diskret, kan du starte med nogle flotte mønstrede strømper til mænd. Strømper er en god start til dig, der gerne vil lege lidt med farver og mønstre på en mere diskret måde. Der findes et hav af forskellige strømper til mænd, som du kan eksperimentere med. Vigtigst af alt er, at du føler dig godt tilpas. Strømperne er en god kickstarter til din mere bløde og feminine side. Du kan vælge at lege og matche farverne med dit outfit, så dit hverdagslook får lidt mere kant. Find ud af, hvad der klæder dig bedst og kast dig ud i det. 

 Sød hund

Vis din bløde og omsorgsfulde side

Når det kommer til at vise sin bløde side, gælder det om at vise omsorg. Har du for eksempel en hund, kan du nusse om den med noget lækkert udstyr og tilbehør. Du kan for eksempel købe en lækker hundeseng. Hvis din hund normalt sover på gulvet, kan det være, at den fælder meget og så skal der støvsuges eller fejes. Når du forkæler din hund med en lækker hundeseng, vil hunden sove meget bedre, og du slipper for en partner, der er utilfreds med hundehår overalt. Du vil blive værdsat og din omsorgsfulde indsats vil helt sikkert blive husket af din partner. 

En lille hvalp

Forkæl dig selv og dine nærmeste

Der er ingen skam i selvforkælelse. Du kan starte med at spice dit klædeskab op med noget tøj, som du synes er lækkert. Derudover kan du forkæle din partner med en romantisk gestus. Det vil vedkommende elske.