zzxx

Det er måske ikke pinligt at spørge andre, hvad de bruger deres have til, men det kan være et spørgsmål, man glemmer at stille sig selv. Det er nemlig vigtigt, når man skal anrette sin have, at man har gjort sig tanker om, hvad den skal bruges til. Det kan du læse mere om i denne artikel. 

Græsplæne, mor, børn, picnic

Haven: Plads til leg og barnlige sjæle

Du kan først og fremmest spørge dig selv om, hvor meget plads der skal være til leg og barnlige sjæle i din have. Leg er ikke kun for børn, og selvom du er oppe i alderen, så kan det godt være, at du gerne vil have plads i haven til, at der f.eks. om sommeren kan blive plads til en vandkrig. Hvis du gerne vil have en have, hvor der er plads til at boltre sig, så kan det være en fordel at have en stor græsplæne. Hvis du er ung, så vil du måske også gerne kunne spille ølbowling med dine venner i haven?

Haven: Til ophold og hygge

Hvis din have primært skal bruges i sommermånederne til at opholde sig i, så kan det være smart at anrette en stor terrasse. Denne kan du bruge til at grille på, når vejret tillader det. Det kan ligeledes være smart at indrette med gode havemøbler, hvor der både er plads til familie og venner. 

Bi, insekt, nektar, blomst

Haven: til din æstetiske udfoldelse

Hvis du kan lide en dekorativ have, så skal du måske tænke mere i blomster og bede. Du kan vælge lige den farve blomster, der passer bedst til din personlige stil. Du kan også vælge at få et vildt blomsterbed, hvor der er plads til alverdens farve. Det er tilmed godt for biodiversiteten, da det giver bierne en god mulighed for at hente nektar og sprede pollen.

Haven: Til friske forsyninger

Hvis du er typen, der kan lide at gå i haven for at hente friske forsyninger, så se her! Du kan nemlig f.eks. anrette din have med æbletræer, men også finde andre lækre forsyninger som salt, kartofler, jordbær, gulerødder og meget mere.