zzxx

Har du en indre kreativ person gemt under dig. Kunne du godt tænke dig at bo i noget lidt vildere måske? Måske noget mere alternativt. Måske noget med lidt mere farver? Man kan hurtigt blive træt af alt det sorte, hvide, grå og brune. Det kan være på tide, at der skal nogle nye farver til. Måske skal der alle farverne til? Og hvor er så et godt sted at starte? En skænk selvfølgelig! Hvorfor en skænk, spørger du måske. Det er fordi en skænk er et sådan lille møbel, som alligevel kan være meget praktisk og gøre ganske meget ved et rum, at det bliver rimelig vigtigt når man tager det store billede i betragtning. Så en fin skænk kan være din vej ind i en farverig verden!

Gør det for dig selv!

Hvis du bor sammen med nogle, så kan dekorationer være et fællesprojekt. I skal jo alle bo der, så det skal jo gerne føles som jeres alles hjem. Men derfor skal det også føles som dit hjem. Så hvis du er den eneste, som gerne vil have noget lidt mere farverigt og vildt, så er skænket det perfekte møbel til dette. Det er jo ikke nødvendigvis det største møbel, så du kan nemt argumentere for, at du skal have lov til at have et farverigt møbel som bare er dit eget. Eller du kan også dele det med andre, men du skal have lov til at vælge typen af skænk. Det er anbefalet at du kan se alle skænke eller i hvert fald en del for at få en ide om, hvilken retning du gerne vil hen imod.

Sig det som det er

Men hvordan starter med den samtale? Hvis du er i et forhold og din partner ikke ønsker det samme, hvordan siger du det så til ham eller hende, at du ønsker noget helt andet. Muligvis noget som han eller hun ikke vil bryde sig om. Eller hvis du bor i et bofællesskab, hvordan stiller man sig op ene mand eller kvinde mod resten af fælleskabet og siger at du vil ændre noget. Det kan være svært at finde de rette ord til det og formulere det ordenligt og der skal ikke meget til, før det kommer ud forkert. Men uanset hvad, er det altid vigtigt at være ærlig mod sig selv. Og hvis du er ærlig overfor andre, så kan det aldrig gå for galt.

Skænken som møbel

Skænken er et dejligt lille møbel, som er egnet til at indeholde mindre genstande på en hyggelig måde. Det står i for sig selv i rummet og fylder ikke for meget. Det tager heller ikke folks opmærksomhed, så det ender med at holde på dine genstande som små hemmeligheder, kun du kender. Et hyggeligt lille møbel, som kan elevere et helt rum. Hvis du synes et rum føles lidt for tomt, som om der mangler noget, så kan det være at det mangler en skænk. Så er en skænk også blot praktisk!