zzxx

Vi elsker alle vores hunde. Hunden er menneskets bedste ven, og de fleste hundejere vil gøre meget for at give deres firbenede venner et godt liv. Det kan være pinligt at tale om, hvis du ikke føler, at du er god nok til at passe på din hund. Det er til gengæld vigtigt at gøre sig umage og finde løsninger, så hunden får det bedst mulige liv. 

Vælg en hundeoase som pasningsmulighed

Hvis du ikke kender en ven eller et familiemedlem, som har lyst til at passe hunden indimellem, så skal den jo på hundepension, hvis du skal være væk i en længere periode. Når du vælger hundepension skal du selvfølgelig finde et sted, som giver de bedst mulige kår for din hund. Der er mange muligheder, og din vovse fortjener selvfølgelig det bedste af det bedste. Derfor skal du vælge et sted som er hundens oase, hvor den kan få nogle dejlige dage – som om at den selv er på ferie. 

Køb noget nyt legetøj

Du kan også forkæle hunden ved at købe nyt legetøj. Hunde elsker legetøj, og de kan godt lide at blive overrasket ved at kunne lege med nye ting. Bolde, kødben, bamser – mulighederne er talrige. Du kan altid observere hvad din hund godt kan lide at lege med, og så finde mere legetøj i samme stil. Mange hunde kan godt lide at bruge deres skarpe næser, så du kan også overveje at købe et hundepuslespil. Med et hundepuslespil bliver din vovse positivt stimuleret, mens den bruger næse og koncentrationsevne til at finde godbidderne som er gemt i puslespillet. Det er næsten altid en sikker vinder!

Sørg for at give den masser af kærlighed og opmærksomhed

Selvom hunde kan blive glade for legetøj, mad og andre materielle goder, så går de allermest op i én ting: Dig. Derfor skal du selvfølgelig altid sørge for at give din hund masser af positiv opmærksomhed og kærlighed på daglig basis. Gå en ekstra lang tur med den, når du kommer hjem fra arbejde. Sørg for at I har masser af hyggestunder. Det er vejen til det bedste hundeliv.