zzxx

Går du og glæder dig til, at du skal på ferie igen og nyde, at du ikke skal andet end at slappe af og gøre lige, hvad du har lyst til? Det er altid fedt at komme på ferie og koble af fra ens daglige stress fra arbejde, skole eller de andre daglige pligter. Når man er på ferie, kan man bare ligge ved poolen hele dagen med en kold drink, hvis det er det, man har lyst til. Men nogle gange kan det også blive for ensformigt at ligge stille hele dagen uden noget specielt at give sig til. 

Dette kan du gøre for at underholde dig selv

Hvis du gerne vil undgå at komme til at kede dig på ferien, kommer der her et par forslag til, hvad du kan gøre for at underholde dig selv.

  • Medbring en god bog, du kan læse eksempelvis ved poolen. Bøger er gode underholdningsformer, fordi de stimulerer din hjerne samtidig med, at du kan ligge og dase ved poolen.
  • Tag forskellige arbejdshæfter med dig. Det kan for eksempel være små sudokuhæfter, kryds og tværs eller andre små opgaver. Du kan finde masser af små hæfter og bøger, du kan have med i håndtasken, så du kan tage dem frem, når du vil.
  • Nogle gange kan man ikke helt slappe af, uanset hvad man prøver. Ofte kan et sug af E-cigaretten hjælpe, så du kan puste din stress ud. Hvis du er forbruger af E-cigaretter, kan du finde forskellige væsker til cigaretten her, så du kan nyde lige den smag, du vil.

Er du klar på at komme afsted?

Har du fået noget inspiration til, hvad du kan tage med på ferie, så du kan få den ultimative afslapning og samtidig god underholdning på ferien? Der er intet galt i, at man gerne vil ligge og dase ved poolen hele dagen, men hvis du følger disse råd, kommer du ihvertfald ikke til at mangle underholdning!