zzxx

Det kan være svært og uoverskueligt at skulle holde sin form under lockdown. Alle fitnesscentre landet over er lukkede, og derved kan motivationen og kreativiteten også være endnu sværere at finde en normalt – men frygt ej! Der er stadig måder, du kan træne på og holde formen derhjemme. Læs med her og få gode råd til, hvordan du holder dig i form under lockdown.

Invester i træningsudstyr

En af de ting, der kan hjælpe dig med at finde motivationen til træning under lockdown er nyt træningsudstyr – og nej, det behøver ikke være det helt dyre, som du finder nede i Fitness World og diverse andre fitnesskæder. Det handler i bund og grund bare om at få investeret i lidt træningsudstyr, der kan vedligeholde dine fremskridt derhjemme, og give dig en følelse af, at du kan få trænet. Det kan for eksempel være lette håndvægte eller en træningsbænk.

Der er en masse forskellige muligheder, når det kommer til hjemmetræning med træningsudstyr, så her er det bare med at bruge fantasien og undersøge hvilke muligheder, du har. Det kan også være en god ide at tænke over, hvilken form for træning, der er vigtigst for dig og hvilket træningsudstyr, der kan understøtte dette.

Prøv dig frem med virtuel træning

Det virker måske meget bizart og forvirrende, men under lockdown gælder alle kneb, når det kommer til at få en træning i hus! Derfor er mange begyndt at bruge virtuel træning ved hjælp af virtual reality som en måde at træne på. Ved at bruge virtuel træning behøver du ikke forlade din bolig, eller købe diverse træningsudstyr, for at kunne holde dig i form under lockdown. Hvem ved, måske bliver du så bidt af det, at du aldrig vil tilbage til fitnesscentret? Det er bare med at slå sig løs og prøve sig frem!

Løb en tur

Hvis alt uheld er ude, og du hverken føler at træningsudstyr eller virtuel træning gør tricket for dig, kan du selvfølgelig altid prøve med den klassiske løbetur. Her får du forbrændt nogle kalorier og holdt dig i form samtidig med, at du får set noget nyt natur og landskab.