Hvem er vi?

Find ud af hvem vi er her!

Om os

Hos Pinligtavshed.dk sætter vi fokus på det, der får dig til at krumme tæer (og berolige dig ved at illustrere, at du langt fra er den eneste, der kan havne i pinlige situationer).

En gang imellem er der brug for at få lettet ens hjerte og tanker. Der findes ikke nogen bedre måde at gøre det på end ved at læse om andre mennesker, som står i komplekse, pinlige, flove og umulige situationer.

Til smil og eftertanke

Vi har 2 missioner med vores website. Vores artikler er skrevet for at skabe smil på læben og for at lette dit hjerte, når du selv fra tid til anden havner i en pinlig situation. Her kan der være brug for at læse om andre, så du får vished om, at du langt fra er den eneste, der kæmper med kærligheden, arbejdet, familien eller hverdagen.

Samfundet i dag er i høj grad bygget op omkring perfektionisme. VI skal alle have styr på karrieren, vi skal have den idylliske familie, den velplejede have, det meningsfyldte arbejde og den sunde livsstil.

Men vi ved alle sammen godt, at dette er et illusorisk glansbillede.

Livet er fyldt med lige så mange ujævnheder, som græsplænen derhjemme, der heller ikke fik gødning og pleje denne sommer. Livet er uforudsigeligt, og det påvirkes af de mennesker, som bliver en del af det.

Det er dét, vi sætter fokus på.