zzxx

Alle familier, vennegrupper og husstande kender til, at vi holder hemmeligheder fra hinanden. De kan være kæmpestore og ødelæggende for hele forholdet, skulle de komme ud. 

Omvendt kan de også være bittesmå og virke ubetydelige. Her er det dine skønhedsprodukter, din luksus mad og dine egne lækre lagner, som de andre i husstanden ikke må røre ved. 

Kender du selv til det, så læs med her, hvordan du holder på disse varer i diskretion. 

skønne_ure

Luksusprodukter, som kun du fortjener

Vi fortjener alle sammen luksus. Men ikke alle mennesker fortjener den luksus, som du har arbejdet dig til. De fortjener deres egen luksus. 

Hvis du har knoklet hele ugen eller flere uger for endelig at få råd til luksusprodukter til din hverdag, vil du også sætte stor pris på, om du kunne beholde disse produkter selv. 

Problemet er jo nemlig altid med disse skønne produkter som hudcreme, shampoo eller lækker mad, at hele husstanden vil have del af det. Vi kigger efter det skinnende og bliver med det samme optaget af dens funklende ydre og vil med det samme åbne for at få et bedre kig. 

Din udfordringer derfor, hvordan du kan holde på disse luksusprodukter, uden at de andre i husstanden finder det deres ret at bruge dem. Det kan være ved at gemme dem. Det kan være ved at forklare, hvorfor disse produkter er til dig udelukkende. Eller det kan være ved at være en smule diskret og blot udlade med at lægge for meget fokus på det. 

En god hemmelig rytme

De første to kender vi alle sammen rimelig godt. 

Hvis du får fortalt med meget stor slagkraft, at det på ingen måde er accepteret, hvis dine luksusprodukter bliver taget, vil det i mange tilfælde blive respekteret. Det behøver ikke være i et voldsomt toneleje, men bestemt så der vides besked. 

Den anden løsning er selvfølgelig, at du gemmer dine luksusting på badeværelset, i køkken eller på værelset. En helt oplagt løsning, hvis du gerne vil holde på dine produkter selv, og hvis de er en smule følsomme for dig.

Det har dog sine tydelige udfordringer, da du hele tiden skal tænke på at holde disse hemmelige. Du skal sørge for at spise dem i smug, bruger cremer og shampoo mm., uden at de andre ved besked. Kan være en stor udfordring. 

udspionerer

Livets små hemmeligheder

Den sidste løsning er meget sammenlignelig med at gemme dine produkter. For du gør rimelig meget det samme, men du holder det ikke på samme måde hemmeligt. 

Du forklarer blot din familie, at disse produkter er dine ved at bruge dem i diskretion og ikke lægge energi i at forklare dem, hvad det er er, når de spørg. 

Tag ejerskab over situationen og forklar meget simpelt, at det er, sådan det hænger sammen, hvis du virkelig bliver udspurgt. Ofte ser vi mennesker slet ikke det, der er lige foran øjnene på os. Først når det gemmer sig, tales os eller forsvinder fanger vores opmærksomhed de ting, der er lige for øjnene af os.