zzxx

Der er mange gavnlige fordele, ved et par massagestøvler. De er tilegnet folk, som har problemer med benene. For sportsudøveren vil de hjælpe med restitutionsprocessen, og for den ældre borger kan de hjælpe med åreknuder eller smerter i benet. Massagestøvlerne er gavnlige i mange sammenhænge, og hjælper dig til en forbedret hverdag.

Hvor kan jeg bestille massagestøvlerne?

Du kan bestille dine massagestøvler online. Det kan også være, at du er særligt bevilliget til at få et par massagestøvler. Det er du, hvis du lider af sygdomme, som varigt nedsætter din funktionsevne. Det er dog hverken lidelsens art eller omfang, som er afgørende i forhold til, om du kan få en bevilling, men følgerne af den kropslige eller kognitive funktion. Du kan for eksempel vælge massagestøvler som disse, der giver en god kompression.

Hvor kommer massagestøvlen fra?

Massagestøvlen har ikke altid været til fri afbenyttelse for alle. De blev oprindeligt benyttet på hospitaler, til at behandle sygdomme. Dette var eksempelvis diabetes, dårligt blodomløb, ødemer, til restitution efter operationer og meget mere. Heldigvis kan vi i dag købe et par massagestøvler til os selv, som en effektiv hverdagsbehandling.

Hvordan fungerer massagestøvlerne?

Massagestøvlerne har en række forskellige funktioner. Systemet omfatter et par støvler, samt en medfølgende kontrolenhed. Via kontrolenheden kan du selv styre intensiteten af din behandling, så den passer til dine behov. Du kan også slå massagezoner til og fra.

Hvem kan bruge massagestøvler?

Alle kan benytte sig af et par massagestøvler. Inde for sportsverden er massagestøvlerne yderst populære. De går også under navnet ”recovery boots”, hvilket kan oversættes til restituering. Restituering er en vigtig del af sportsverdenen, og restitueringsprocessen kan disse massagestøvler netop hjælpe med.

Massagestøvlen hjælper de ældre

Selvom massagestøvlen er særligt populær i sportsverdenen, er det ikke det eneste sted hvor støvlerne er effektive. Mange ældre mennesker kan opleve uro i benene, åreknuder, gigtsmerter, og andre gener i benene. Her kan massagestøvlerne være utroligt gavnlige. De lindrer nemlig dine smerter, ved at øge blodcirkulationen i benene. De sørger for, at der blive udskilt affaldsstoffer, og hjælper dit lymfesystem. Støvlerne vil samtidig hjælpe dit immunsystem, eftersom det er afhængigt af et velfungerende lymfesystem. Dermed vil støvlerne også nedsænke risikoen for at få infektioner og sygdomme.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, eller har nogle spørgsmål i forbindelse med massagestøvlerne, så tøv ikke med at kontakte en forhandler. Ofte finder du svar på dine spørgsmål, inde på forhandlerens hjemmeside, men ellers står de altid klar til at rådgive og vejlede, hvis du kontakter dem.