zzxx

Er du ked af din delle på maven, mormorarme eller dobbelthage? Og står du tit foran spejlet, og er ked af det du ser? Du er langt fra alene. Rigtig mange danskere kan nikke genkendende til utilfredsheden ved de ekstra kilo på sidebenene. 

Gang på gang starter man på kurer, diæter og livsstilsændringer uden held. Ofte bruger man endda mange penge på diverse kostplaner, træningsprogrammer og træningsudstyr, som alligevel står nede i kælderen og samler støv. Det er svært at omlægge sin kost og træne dagligt, når hverdagen er hektisk. Det er udmattende, og man bliver ked af den manglende succes. Der findes en udvej, som permanent løser dit problem – og det er nemlig fedtfrysning.

Hvad er fedtfrysning?

Du har måske hørt om fedtfrysning før. Det er et nyere og populært alternativ til fedtsugning. Fedtfrysning er en meget simpel og effektiv behandling, som giver permanente resultater. Og det er en ikke-kirurgisk behandling, som er et kæmpe plus for de fleste, der lader sig behandle. Det lyder næsten for godt til at være sandt!

Hvordan fungerer fedtfrysning? 

Ved en fedtfrysning får du reduceret 20-25% af de fedtceller i det behandlede område. Dette sker ved hjælp af en applikator, som fryser det område, du vil have fedtreduceret. Applikatoren fryser helt ned til minus 8 grader, og det er stort set smertefrit. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad fedtfrysning er, og hvordan behandlingen fungerer, så kan du læse mere her. 

Vær god ved dig selv 

Går du nu måske og leger med tanken om en fedtfrysning? Det er på tide, at du bliver glad og tilfreds med dit spejlbillede. Du har måske alt for længe gået og brugt energi på at tænke negative tanker om din krop. Du har måske undladt at tage tætsiddende tøj på, fordi du er bange for, at du buler ud?  Det er ekstremt usundt for psyken, hvis den konstant er fyldt med negative tanker. Med en fedtfrysning skubber du gang i processen mod et mere gladere jeg. Du får den selvtillid, som du længe har higet efter – og jo gladere du er, jo sundere bliver du også. Fedtfrysningen er et rigtig godt supplement til din træning. Du skal huske, at kost og motion stadig er en vigtig del for, at du opnår et mere positivt sind og en smuk og sund krop, som du stolt kan vise frem. Du er nu et stort skridt tættere på dit drømmespejlbillede – og du kan roligt tage den flotte stramme kjole på.