zzxx

Vi er efterhånden nogle stykker der følger med når der er esport i fjernsynet eller på streaming tjenester. Hvad end det er League of Legends eller CS:GO er det spændene at sidde og følge med som tilskuer på de mange spændene kampe og turneringer der bliver spillet inden for forskellige spil. 

Hvis man for eksempel følger med i CS:GO kan det være rart at følge med i nyhederne, hvis man ikke lige fik set kampen i går. Så kan man hurtigt blive opdateret på om Astralis slog heroic og om de kom videre til næste runde i turneringen. Hvis du gerne vil have de seneste nyheder om gaming og sport, så skulle de overveje at kigge på esportportal.

konsolspil

Hvad er esportportal?

Esportportal et side, hvor du hurtigt og nemt kan blive opdateret på de nyeste ting inden for gaming og esport. Her kan du hurtigt finde de nyeste nyheder og CS:GO ligaerne eller League og Legends kampene, og finde hvilke hold der gik videre og ikke gjorde og hvorfor, men du kan også finde anmeldelser af gaming gear og få en fornemmelse for hvad der er værd at smide penge efter og hvad man skal holde sig fra. 

Hvis du selv er gamer, eller følger med i esport, så bør du finde dig et side, hvor du nemt kan holde dig opdateret på hvad der sker i gamingmiljøet og om dit ynglings hold stadig er med i CS:GO turneringen. Hvis du leder efter en sådan site, så er esportportal et rigtig godt bud. 

Du kan også holde dig opdateret på oddsene og betting, hvis du gerne vil spille på de store esports kampe. Du kan ikke spille på selve sitet, men du kan læse anbefalinger til hvor du får de højeste odds og hvilke sider der er gode og spille på. Men hvis du bare gerne vil følge esporten en smule nærmere, så kan du også sagtens det!

pubg

Få de nyheder om Astralis og find ud af hvornår næste kamp er 

Vi er mange der følger en smule med i esport, uden at gå helt vildt meget op i det. Det kan for eksempel være, at man godt kan lide at fælge med når Astralis spiller, uden at man har lyst til at se en hel turnering med en masse andre hold. 

Det kan dog være svært at finde ud af hvornår de forskellige hold spiller, uden at have et større kendskab til miljøet og gaming. Heldigvis kan du hurtigt og nemt holde dig opdateret på hvilke hold der spiller hvornår på esportportal. Ikke nok med, at du kan finde ud af hvornår næste kamp er, du kan også læse artikler og analyser om den seneste kamp de spillede og om hvad der kunne gøres bedre for holdes side. På den måde kan du få et lidt nærmere indblik i sporten, uden at du behøver at følge den på tæt hold.

Så kan du nemt sidde klar derhjemme næste gang Astralis sætter sig foran deres skærme og skal spille en stor kamp.