zzxx

Når man hører ordet ’polterabend’ kommer de fleste os hurtigt til at tænke på store mængder af alkohol, dumme beslutninger og store tømmermænd dagen efter. 

Hvis man ikke er den store festtype, så det hurtigt virke ret skræmmende, at der forventes af en at man skal holde lige præcis den slags fest – og måske skammer man sig endda over gerne at ville holde en mere afslappet men stadig sjov polterabend. Man kan sagtens tillade sig at holde en polterabend på en mere ’utraditionel’ måde. Læs mere i denne artikel.

Escape room

Escape room er blevet meget populære indenfor de seneste par år og det er der da også meget god grund. Det kan nemlig være en rigtig sjov måde at tilbringe en eftermiddag med vennerne på og den perfekte måde at holde en polterabend København

Der findes ikke så mange escape rooms rundt omkring i landet endnu, så det kan godt være, at i bliver nødt til at rejse efter det. Men hvis I holder resten af polterabenden i samme by, så går det nok også.

Vinsmagning

Det kan sagtens være, at man stadig gerne vil indtage lidt alkohol på sin polterabend, men at man bare ikke har lyst til at det skal udvikle sig til en større abefest. I så fald kan det være meget hyggeligt med en omgang vinsmagning – hvis du altså er til vin.

Du kan også vælge en helt anden slags drik at holde smagning for til din polterabend: øl, gin eller whisky. Det er kun dig og din fantasi der sætter grænser.

Du kan vælge enten at benytte dig et af de mange services, der eksisterer med alkoholsmagning rundt omkring i landet. Eller du kan vælge simpelthen at arrangere det selv. Bed alle dine gæster om at tage en bestemt variant med af den rette type alkohol og del så disse varer sammen. 

I kan hurtigt få jer en god snak om hvilken der smager bedre end de andre eller sammenligne forskel på smage. I kan eventuelt tage snakke hen over et spil kort eller poker. På den måde laver i også noget aktivt sammen og kan hurtigt få et par hyggelige timer til at gå med det.