zzxx

Har du en hobby, som du synes er lidt pinlig. Men en som du måske gerne vil have til at være en del af dig. Som du derfor gerne vil have til at være en del af dit hus eller lejlighed. Bare rolig, dette kan sagtens gøres. Det kan endda gøre ganske billigt, hvis du ikke er vild med, at en hemmelighed skal koste så meget. Det kræver desværre lidt arbejde og tid far din side af, men i sidste ende, vil det være alle pengene værd. Hvis du i forvejen er god til at følge med i trends eller andre former for nyheder, så er du allerede dækket. Hvis ikke, skal du vist ud og øve lidt. Men bare rolig, internettet er der for at hjælpe!

Værktøj

Få hjælp med at føre et billigt hjem

Du kan allerede i dag spare en hel masse penge på at bygge. Princippet hedder byg til lavpris og det er meget simpelt. Lige som med alt andet, så kan du få ressourcer og ingredienser meget billigere, hvis du køber og laver det selv. Ligesom med en pc eller med mad. Når du selv er herrer over, hvad der kommer i det, kan du altid spare penge. Især hvis du også er villig til at lave bygge det selv. De fleste leverandører vil have for meget for det, fordi de ved hvor meget alting koster, med lige putter deres egen løn oveni også, hvilket selvfølgelig også er fair, de gør et stykke arbejde for dig. Når du så heller ikke ved, hvad alting koster alene, så kan du ikke engang fortælle dem, at det koster for meget. Og det er helt uden at nævne, at der også er mange penge at spare, hvis man køber fra flere forskellige leverandører.

Byggeri

Gør det selv

Og det burde ikke være det største problem at bygge det hele selv. Det er selvfølgelig mere end forståeligt, hvis man ikke har tid til at gøre det selv, eller man simpelhent bare ikke har lyst, du betaler for hvad du føler for. Det er bare billigere selv. Og man kan vel nemt få et par venner derud til at hjælpe én med projektet. Så er det voerstået i ingen tid og så har man endda fået en hyggelig dag med vennerne ud af det!

Dør til hjemmet

Internettet er der for at hjælpe dig

Altså er det, som du skal gøre, at du skal være i stand til at følge med i byggeverdenen, og finde frem til, hvilke materialer og værkstøjer er billigst og hvor. Så kan man også få en masse gode råd til, hvordan det kan bygges billigt, men stadig solidt. Dette kan være aldeles nyttigt, hvis man forsøger at bygge sin hemmelige hobby ind i sit hjem, på en hemmelig måde. Måske et hemmeligt skab eller anden form for hemmelig reference til det. Når du er chefen, styrer du det hele selv. Så kunne det fungere lidt som flere lag af dit hjem, som du kun viser til dine allernærmeste. Ganske få specielle, som du rent bogstaveligt åbner dig selv og dit hjem op til.