zzxx

Er du utilfreds med dine bryster? Og har du længe gået og leget med tanken om at få opereret dem? Det er du ikke alene om. Rigtig mange danske kvinder er utilfredse med deres bryster. Det er trættende, når man kigger sig selv i spejlet og bliver ked af sit bryst. Det er hårdt for psyken. Det er svært selv at gøre noget ved udseendet af bryster, så derfor er der begrænsede muligheder for, hvordan man på egen hånd kan blive tilfreds. Men noget du faktisk selv kan gøre er at beslutte dig for, om du vil sætte en stopper for dine negative tanker om din krop. Det kan du blandt andet gøre ved at få brystimplantater.

Hvilke brystimplantater kan jeg vælge?

Du har måske allerede en klar forestilling om, hvordan dine nye bryster skal se ud. Det er en god idé at overveje, hvilken type implantater og størrelse du kunne tænke dig. 

Der findes to typer bryst mentorimplantater; nemlig silikone- og saltvandsimplantater. Hvis du vil læse mere om fordele og ulemper ved de to implantattyper, så kan du læse mere her.

Hvad er bryst mentorimplantater?

Mentorimplantater er de bedste implantater, du finder på markedet. Mærket Mentor har hele 50 års erfaring med udvikling af brystimplantater. Det vil sige, at kvaliteten er helt i top. De er fremstillet af skærefast silikone, hvilket vil sige, at du ikke skal være nervøs, hvis der sker et brud på dine implantater – de kan nemlig ikke ‘løbe ud’. Derudover findes der flere grader af fasthed. Der findes Cohesive I, Cohesive II og Cohesive III. Cohesive II og III er de implantater, som er skærefaste og ikke ‘løber ud’. Så hvis du er nervøs for brud og kapseldannelse, er det en god idé at vælge Cohesive II eller III. Hvis du er interesseret i at vide mere om mentorimplantater, så kan du læse mere her. 

Er du nervøs for operationen? Dæmp nerverne med selvforkælelse og lækre massage støvler 

Har du besluttet dig for, at bryst mentorimplantater er noget for dig, er du måske nervøs for operationen. For at dæmpe nerverne er det en god idé at give dig selv lov til lidt ekstra forkælelse udover det sædvanlige. Du kan blandt andet forkæle dig selv med nogle lækre massagestøvler som disse. Ved hjælp af massagestøvlerne får du øget din blodcirkulation, og de virker smertelindrende og afslappende. Smart ikke? Derudover er de også en kæmpe hjælp til dig efter din operation, da mange ofte har mindre grad af mén efter en brystoperation.