zzxx

Det er ikke alle som har lyst til at dele deres frustrationer eller tanker med alle og enhver. Mange er i bund og grund bange for hvad andre vil tænke, hvis du fortalte dem, hvad du egentlig går og tænker på. Du skal aldrig skamme dig over noget. Dine tanker er ikke forkerte i forhold til andres. Mennesker er individuelle og vil dermed også tænke forskelligt og se lidt anderledes på nogle ting end andre. På internettet findes der flere forums, hvor du kan dele dine tanker eller frustrationer anonymt. På denne måde kan andre give dig gode råd, uden at skulle dømme dig som person.

Algevækst

Det er okay at frygte algebelægninger 

Hvis du slet ikke kan klare tanken om alger på din terrasse og måske endda frygter den dag det bliver synligt, så kan du tage det helt roligt. Der findes flere metoder du kan afprøve for at få algerne væk fra din terrasse. Alger elsker at trives i fugtige samt skyggefulde områder. Det er svært at undgå, at nogle fliseområder i din have befinder sig under disse forhold. Du kan afprøve forskellige algerens midler for at komme algerne til bunds. Det er vigtigt at du lader midlet sidde lidt tid, så det kan nå at opløse algerne. Derefter bruger du en hård børste og skrubber løs på fliserne. Dette burde kunne fjerne de begyndende algevækster nu og her.

Flotte fliser

Få hjælp af en professionel 

Du kan med garanti finde andre indlæg om hvordan du får bekæmpet alger i haven. Du er ikke den eneste person, som hader de grønne belægninger på fliserne. Selvom algerne går dig på, så skal du huske på, at du kan få det fjernet igen. Virker de gode husmoderråd ikke, så kan det være nødvendigt at hyre en professionel. De professionelle bruger en højtryksrenser til at få løsnet algerne fra fliserne. Efter en grundig skylning anbefaler de, at der bliver fejlet med sand således, at flisernes overflade ikke er ru. Dette kan nemlig skabe gode vilkår for algevækst. 

Fjern alger

Gør hvad der føles rigtigt for dig 

Hos Nul-alger.dk kan du se hvad en professionel kan tilbyde dig. Derudover er der gode illustrationer på før og efter billeder, så du kan se, hvor effektive deres teknikker er. Det er vigtigt at du følger din mavefornemmelse i forhold til at hyre en professionel eller gøre det selv. Er du meget i tvivl, kan du altid lave en debat inde på en forumside for at høre hvad andre har valgt. Husk på, at du ikke skal skjule dine bekymringer over alger på fliserne. Selvom dette måske fylder meget hos dig, så kan det være andet der fylder meget hos andre.