zzxx

Kender du det? Man sidder dér som nybagt mor, man har måske i forvejen et shoppe-gen, som er pænt stort, og pludselig flyder hele ens verden over af nuttede Instagrambilleder af søde babyer og gadgets, tøj og lir, som man bare eje. Og hey, det kan da godt være, man har brugt lidt for mange penge denne måned, men det er jo til baby – og må det være okay! Her er tre Instagram-værdige ting, som du og din baby simpelthen ikke kan leve uden.

baby

1. En tipi til stuen

Medmindre du har sovet under en sten på det sidste, så er du nok stødt på billeder af søde babyer, der ligger på et lille, blødt tæppe i en hvid, Instagramværdig legetøjstipi. Det er altså ikke helt uden grund, at de er så populære. Hvem kender ikke til mareridtsbilledet af babylegetøj i skrigende farver, der flyder ud over hele stuen og minder om, at man burde rydde op – igen? Børn roder, og sådan er det. Det bedste du kan gøre, er at købe legetøj, som er æstetisk og hyggeligt at se på. Med en sød, lille tipi i stuen har baby altid et sted at være, som er trygt og rart at udforske, mens du for syttende gang den dag rydder legetøj op fra gulvet.

2. Lækre produkter til den sarte hud 

Babyer har sart hud, og den skal plejes efter alle kunstens regler. Skrappe sæber er for hårde ved den bløde hud, og lidt ekstra pleje, såsom en god fedtcreme, er nødvendig for at passe på rumpen igennem en hel dag i ble. Det er produkter, du bruger ofte i hele babys første tid, så derfor gør det jo ikke noget, hvis de, udover at være lækre for huden, også er æstetiske. Køb fx Lille Kanin serien hos MamaMilla, så kan produkterne stå fremme og pynte, hvor du nemt kan nå dem. 

3. En onesie med ører 

Hvad tror du, din baby drømmer om at være, sådan inderst inde? En bjørn? En tiger? Et lille, blidt lam? Uanset hvad, så er en onesie med ører formentlig det mest nuttede du kan putte din baby i. Den er blød, varm til de køligere dage i barnevognen, og så kan du være helt sikker på, at både bedsteforældre og fremmede på gaden vil være enige i, at din baby er den sødeste i hele verden.